Betalen en verzenden

Online betalen via iDEAL

Bij Dutchlift kan elke bestelling direct online veilig worden afgerekend met iDEAL via de betrouwbare Nederlandse payment provider Mollie B.V. Met iDEAL word je na het afronden van de bestelling op www.dutchlift.nl doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving. Hier doe je direct de betaling via jouw eigen bank.

Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond word je teruggebracht naar onze webshop. Wij zien meteen of de betaling succesvol was en zullen jouw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen.

Aan betalingen via iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

Betalen via factuur

Bij Dutchlift kan elke bestelling ook via factuur worden afgerekend. In onze webshop kunt u bij het kopje betaalmethode in de winkelwagen kiezen voor 'Betalen via factuur'. Als u deze optie heeft gekozen rond u uw bestelling online af en ontvangt u per e-mail de betreffende factuur. Zodra u deze aan ons heeft overgemaakt nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Aan betalingen via factuur zijn geen extra kosten verbonden.

Gratis bezorgd in heel Nederland

Na ontvangst van uw betaling gaan wij meteen aan de slag met de afleveringsbeurt en het gereedmaken van uw bestelling. Wij informeren u direct wanneer uw bestelling klaar is voor bezorging en plannen in overleg met u een passende datum voor de aflevering bij u op locatie.

Snel antwoord op uw vraag